Op maat geschreven overeenkomsten

Een goede overeenkomst opstellen kost tijd. Tijd die jij als ondernemer beter aan je business kunt besteden. Bovendien vereist een goede overeenkomst opstellen kennis van de wet. De wet die altijd in beweging is en dus regelmatig verandert. Maaike maakt op maat geschreven overeenkomsten die passen bij jouw manier van ondernemen.

De overeenkomsten worden geschreven in begrijpelijke taal, zodat voor iedereen duidelijk is wat er is afgesproken. Zo beperk je discussies met je klanten, opdrachtgevers, leveranciers of personeel.

“Je ontvangt bij mij dus geen standaard contract dat opgesteld is door een contractgenerator. Ik lever voor elke ondernemer maatwerk!”

Hoe werkt het?

Je ontvangt een uitgebreide digitale vragenlijst. Je kunt ervoor kiezen deze zelf in te vullen maar de vragenlijst telefonisch doorlopen is ook mogelijk. Er wordt een concept overeenkomst voor je opgesteld. Vervolgens kun je het concept beoordelen en zullen eventuele aanpassingen worden verwerkt. Tot slot ontvang je de definitieve versie inclusief een praktisch advies over hoe je de overeenkomst het beste kunt gebruiken.

Overeenkomst beoordelen?

Heb je zelf al een overeenkomst gemaakt, een contract gedownload of ontvangen van je wederpartij en twijfel je of dit juridisch juist en volledig is? Ook voor het beoordelen van contracten kun je bij mij terecht.

@maaike. online legal support levert o.a. de volgende overeenkomsten:

Andere overeenkomst nodig?

Schuiven naar boven