JURIDISCH ADVIES VOOR ONDERNEMERS

Praktijkgericht juridisch advies waar je ook echt iets mee kunt!

Ik geef juridisch advies aan ondernemers op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en privacyrecht. Ik ben breed opgeleid, heb jarenlange ervaring binnen zowel de dienstverlenende sector als het bedrijfsleven en neem geen genoegen met half werk. 

“Heb je een juridische vraag, blijf er niet mee zitten, ik help je graag!”

JURIDISCH ADVIES IN BEGRIJPELIJKE TAAL

Mijn missie is de vaak ingewikkelde taal van wetten en regels, eenvoudig te maken zodat jij als ondernemer begrijpt wat de regels zijn en hoe je daaraan kunt voldoen. Je krijgt een begrijpelijk advies wat, als het even kan, daarnaast ook praktisch toe te passen is in jouw onderneming.

JURIDISCHE VRAAG

Wil je weten hoe een juridisch professional tegen een bepaald vraagstuk aan kijkt? Gewoon even overleggen behoort ook tot de mogelijkheden. Boek een adviesgesprek en je krijgt een helder antwoord op je vragen. Dat bespaart je een hoop kopzorgen waardoor je energie overhoudt voor datgene waar jij echt goed in bent, ondernemen en geld verdienen!

PREVENTIEF JURIDISCH ADVIES

Ik richt mij voornamelijk op het geven van preventief juridisch advies dus nog voor het probleem zich voordoet. Toch in een discussie beland met je wederpartij, neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan doen.

DE VOORDELEN VAN PREVENTIEF JURIDISCH ADVIES

"Aangezien ik mijn diensten betaalbaar wil houden, verwijs ik je voor procesvoering naar een advocaat".

Zij gingen je voor:

ADVIESGESPREK

Antwoord op jouw juridische vraag of begrijpelijk advies wat jij, als het even kan, ook praktisch toe kunt passen in jouw onderneming.

€ 97

ADVIESOPDRACHT

Adviesopdrachten voer ik uit op basis van een uurtarief. Er worden door mij geen kantoorkosten of andere aanvullende kosten in rekening gebracht. Voor aanvang van de werkzaamheden zal ik, waar mogelijk, een inschatting maken van de tijd die ik kwijt denk te zijn aan je opdracht. Wel zo duidelijk!

€ 97 per uur