De website check voor ondernemers

Wist je dat een website aan juridische eisen moet voldoen? De regels voor een website staan niet in één wet benoemd. Ze volgen uit verschillende wetgeving en zelfs dan is het soms wat algemeen geformuleerd. Er moet o.a. rekening gehouden worden met privacy regelgeving, het consumentenrecht en de regels voor koop op afstand. Het uitzoeken van de regels kost jou als ondernemer veel tijd. Door een website check door mij uit te laten voeren, bespaar jij niet alleen tijd maar voorkom je ook klachten, waarschuwingen en zelfs boetes.

Bij de website check controleer ik voor jou of je website voldoet aan de juridische eisen.
Ik kijk hierbij onder andere naar:

  • Vermelding van de verplichte bedrijfsgegevens;
  • De regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG);
  • Artikel 11a uit de Telecommunicatiewet oftewel de Cookiewet;
  • Het consumentenrecht;
  • De regels voor koop op afstand.

Website check

Wat krijg je?

Je ontvangt een controle rapport met daarin advies over wat er aangepast moet worden en wat er ontbreekt. Zo is voor jou in één oogopslag helder wat jij kunt doen om jouw website legal proof te (laten) maken!

Zelf aan de slag?

Wil je eerst wat meer informatie over de juridische eisen waar een website aan moet voldoen? Ik schreef er onlangs een blogpost over: “De juridische eisen aan een website”. Zo kun je alvast zelf bekijken of je op de goede weg bent. Of ga aan de slag met mijn e-book: Jouw website juridisch op orde.

Geen risico lopen?

Wil je geen risico lopen? Ga je voor een volledig legal proof website en wil je tijd besparen, klik dan op onderstaande button, ik help je graag!

Schuiven naar boven